HA MEGSÉRÜLT A SZÉLVÉDŐ MIT TEHETÜNK?

Minden esetben ha a szélvédőnkre kavics pattant és megsértette azt valamilyen formában, akkor amint tudjuk fedjük le a kőfelverődést valamilyen átlátszó ragasztó szalaggal.
Ez a lépés azért fontos, mert a lezárt sérülésbe így nem tud belemenni a víz vagy egyéb piszok, ami a szélvédőjavítás végeredményét nagyban befolyásolja.
Végeztessük el a javítást mielőbb és ha nem ragasztottuk le a kavicsfelverődést, akkor kerüljük az ablaktörlő lapát és az ablakmosó folyadék használatát a javítás elvégzéséig.

HA MEGSÉRÜLT A SZÉLVÉDŐ MIT TEHETÜNK?

Minden esetben ha kavics pattant a szélvédőnkre és megsértette azt valamilyen formában, akkor ha tudjuk fedjük le a kőfelverődést valamilyen átlátszó ragasztó szalaggal.
Szélvédőjavítás elvégzése előtti ragasztás
Ez a lépés azért fontos, mert a lezárt sérülésbe így nem tud belemenni a víz vagy egyéb piszok, ami a javítás végeredményét nagyban befolyásolja.

Végeztessük el a javítást mielőbb és ha nem tudtuk lefedni a kavicsfelverődést, akkor kerüljük az ablaktörlő lapát és az ablakmosó folyadék használatát a javítás elvégzéséig.

AZONNALI JAVÍTÁS

A javítást azonnal elvégzem, maximum 30 perc alatt.

MINŐSÉGI MUNKA

Minőségi eszközökkel és anyagokkal végzem a szélvédő javítást.

HELYSZÍNI KISZÁLLÁS

Nem csak fix helyen,  a szélvédő javítást bárhol vállalom.

ÉLETTARTAM GARANCIA

Az elvégzett javításokra  élettartam garanciát adok Ügyfeleimnek.

MIKOR KÉSZÜL EL A SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS?

Nem mindegy, hogy milyen és hány darab sérülést kell kijavítani a szélvédőben, mert a szélvédőjavítás ideje ezektől nagyban függ.
Nem szabad elsietni a javítást, mert akkor az eredmény nem lesz tökéletes. Türelmesen ki kell várni, amíg a ragasztó kitölti a szélvédőn keletkezett sérülés legapróbb részeit is.
Végezetül elmondható, hogy a sérülés típusától függetlenül a szélvédőjavítás maximum 30 percet vesz igénybe és a javítás után a gépjármű rögtön újra használható.

MIKOR KÉSZÜL EL A SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS?

Nem mindegy, hogy milyen és hány darab sérülést kell kijavítani a szélvédőben, mert a szélvédőjavítás ideje ezektől nagyban függ.
A szélvédőjavítás aloldal időigény blokk képe
Nem szabad elsietni a javítást, mert akkor az eredmény nem lesz tökéletes. Türelmesen ki kell várni, amíg a ragasztó kitölti a szélvédőnkben lévő sérülés legapróbb részeit is.
Végezetül elmondható, hogy a sérülés típusától függetlenül a szélvédő javítás maximum 30 percet vesz igénybe és a javítás után a gépjármű rögtön újra használható.
0
autóüveg javítás/HÓ
0
kavicsfelverdős JAVÍTÁS/HÓ​
0
HELYSZíNI JAVÍTÁS/HÓ​
0
összes javítás/hó

A JAVÍTÁS UTÁN LÁTHATÓ LESZ A SÉRÜLÉS?

A szélvédő javító szakmában nincs 2 db egyforma sérülés, de a kavicsfelverődéseket alapvetően 3 nagy kategóriába szoktuk besorolni.
A kavics által okozott sérülés lehet repedés nélküli, kagylón belüli és kagylón kívüli repedéses. Mindhárom típusú sérülés javítható de mindegyik másképp néz ki a szélvédőjavítás elvégzése után.
Nem számít, hogy milyen sérülést kell megjavítani,  mindig marad nyoma a kavicsfelverődésnek, ami a sérülés típusától és tisztaságától függ. A profin elvégzett javítások a legtöbb esetben alig látszanak.

A JAVÍTÁS UTÁN LÁTHATÓ LESZ A SÉRÜLÉS?

A szélvédős szakmában nincs 2 db egyforma sérülés, de alapvetően 3 nagy kategóriába szoktuk a kőfelverődéseket besorolni.
Szélvédőjavítás sérülések képe mozaikon
A kavics által okozott sérülés lehet repedés nélküli, kagylón belüli és kagylón kívüli repedéses. Mindhárom típusú sérülés javítható de mindegyik másképp néz ki a szélvédő javítás elvégzése után.
Nem számít, hogy milyen sérülést kell megjavítani,  mindig marad nyoma a kavicsfelverődésnek, ami a sérülés tisztaságától és típusától függ. A profin elvégzett javítások a legtöbb esetben alig látszanak.

IDŐPONT NÉLKÜL IS VAN SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS?

autóüveg javítás a hét minden napján elérhető Dombóvár környékén 7:00-20:00 között, de a javítás előtt egyeztetnünk kell néhány dolgot, mint például a cím, időpont, telefonszám vagy az autó típusa.
Az egyeztetés nélkül nem tudom elvállalni a szélvédő javítást, mert a munka nagy részét mobil kiszállással végzem, illetve az Ügyfelek időpontra érkeznek hozzám.
Vállalom a saját címén történő szélvédő javítás elvégzését is. Ez semmiben nem változtatja meg az árakat mert ingyenesen házhoz megyek az megbeszélt időpontban ha az Ügyfél ezt kéri.

IDŐPONT NÉLKÜL IS ELÉRHETŐ?

autóüveg javítás a hét minden napján elérhető Dombóvár környékén 7:00-20:00 között, de a javítás előtt egyeztetnünk kell néhány dolgot, mint például a cím, időpont, telefonszám vagy az autó típusa.
A szélvédőjavítás oldal időpont kérős képe
Az egyeztetés nélkül nem tudom elvállalni a szélvédő javítást, mert a munka nagy részét mobil kiszállással végzem vagy az Ügyfelek időpontra jönnek hozzám.
Vállalom a saját címén történő szélvédő javítás elvégzését is. Ez semmiben nem változtatja meg az árakat mert ingyenesen házhoz megyek az megbeszélt időpontban ha az Ügyfél ezt kéri.