MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

Üdvözlöm! Máté Valentin vagyok, egy műszaki szakközép iskolában végzett fiatal vállalkozó Dombóvár egyik környező településéről.
Több éve foglalkozom autókozmetikával és a pályám során figyelmes lettem rá, hogy egyre több Ügyfelem keres szélvédőjavító szakembert Dombóváron és környező településein.
Ezért Budapesten kitanultam a szélvédő javító szakmát és felépítettem rá egy vállalkozást. A legmodernebb szerszámokkal és ragasztókkal végzem a szélvédő javítást és örökös garanciát vállalok minden elvégzett javításomra.

MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

Üdvözlöm! Máté Valentin a  nevem, és egy műszaki közép iskolában végzett fiatal vállalkozó vagyok Dombóvár egyik környező településéről.
Szélvédő javítás Dombóvár oldalam hol vállaljuk rész kép
Több éve foglalkozom autókozmetikával és a pályám során figyelmes lettem rá, hogy egyre több Ügyfelem keres szélvédő javítót Dombóváron.
Ezért kitanultam a szélvédő javítást és felépítettem rá egy vállalkozást. A javítást profi szerszámokkal, anyagokkal végzem és örökös garanciát vállalok minden javításomra.

A JAVÍTÁST MIELŐBB EL KELL VÉGEZNI!

A felpattanó kövek miatt a szélvédő könnyen megsérül, ami veszélyes és szélvédő cseréhez vezethet ha nem végeztetjük el időben a javítást.
Ragasszuk le a sérülést celuxxal és kerüljük az autómosást vagy az ablakmosó használatát, amíg a szélvédő javítást el nem végeztetjük. Ez megvédi a sérülést attól, hogy víz vagy piszok kerülhessen bele.
Nem tanácsos várni a kőfelverődés javítással, mert a sérült szélvédő a hőmérséklet váltakozás és az úthibák miatt akármikor elrepedhet, főleg kánikula és fagy esetén.

A JAVÍTÁST MIELŐBB EL KELL VÉGEZNI!

A felpattanó kövek miatt a szélvédő nagyon könnyen megsérül, ami szélvédő cseréhez vezethet ha nincs időben elvégezve a javítás.
szélvédő javítás Dombóvár nem szabad várni képe
Ragasszuk le a sérülést celuxxal és kerüljük az autómosást vagy az ablakmosó használatát, amíg a szélvédő javítást el nem végeztetjük.
Nem tanácsos várni a kőfelverődés javítással, mert a sérült szélvédő a hőmérséklet váltakozás és az úthibák miatt akármikor elrepedhet, főleg kánikula vagy fagy esetén.